you'll find me on hell, cause we're about the same

marcio-bage:

boysinthetrees:

Villa Vals

Architects CMA and SeARCH were focusing on the question if it would be possible to conceal a house in an Alpine slope while still exploiting the wonderful views and allowing light to enter the building when planing the Villa Vals. They decided to build a central patio into the steep incline to create a large facade with considerable potential for window openings. The viewing angle from the building is slightly inclined, giving a dramatic view of the beautiful mountains on the opposite side of the narrow valley.

All images © Iwan Baan

image

http://marcio-bage.tumblr.com

alexander-burton:

Here are some phone pics of my sleeping arrangement for the past few days (living outdoors is the best)

dustcakeboy:

Sia || Chandelier (dir. Sia & Daniel Askill)

Help me, I’m holding on for dear life.